Home Artikelen 300 Workout

300 Workout

2 minuten leestijd
0
0

De 300 workout is vernoemd naar de 300 film waarin 300 Spartaanse strijders het opnemen tegen meerdere legers van soldaten. Al deze Spartanen zijn gespierd met goed gedefinieerde spieren en een laag vetpercentage. Het is niet de eerste keer dat een trainingsprogramma vernoemd is naar een film. Er is veel vraag naar de trainingsprogramma’s van bekende acteurs die gebruikt zijn in de aanloop van een populaire film. De kijkers willen net zo’n lichaam als de acteur heeft weten te bereiken. Veel van deze trainingsprogramma’s zijn gebaseerd op compound oefeningen die in een hoog tempo en op een hoge intensiteit gedaan worden.

Voor wie is het bedoeld?

De 300 workout is niet bedoeld voor beginners. Het is bedoeld voor gevorderde sporters die ervaring hebben met de oefeningen die gedaan worden. Een bepaald niveau van het uithoudingsvermogen is nodig om de workout te volbrengen. Dat kan niet iedereen. De trainingen zijn snel en uitdagend en kunnen goed gebruikt worden om variatie te brengen in een standaard trainingsprogramma.

Training

De training die de acteurs voor de film klaarstoomde is niet makkelijk te noemen maar eerder extreem. De workout wordt vernoemd naar het aantal herhalingen dat gedaan worden tijdens een training. 300 herhalingen van oefeningen zoals de deadlift, push-ups, clean and jerks en pull-ups. Alle oefeningen en herhalingen volgen elkaar direct op zonder rust.

Originele 300 workout Beginner Workout Gevorderde 300 Workout
Pull-ups – 25 reps Bodyweight Rows – 15 reps Pull-ups – 25 reps
Deadlift met 60 kg – 50 reps Bodyweight Squats – 25 reps Dumbbell Deadlift – 50 reps
Pushups – 50 reps Push-ups – 15 reps Push-ups – 50 reps
24-inch Box Jumps – 50 reps Jumping Jacks – 50 reps Squat Jumps – 50 reps
Floor Wipers – 50 reps Mountain Climbers – 20 reps V-Ups – 50 reps
One arm Clean and Press met 16 kg Kettlebell – 50 reps Close-Grip Pushups – 10 reps Dumbbell Push Press – 50 reps
Pull-ups – 25 reps Bodyweight Rows – 15 reps Pullups – 25 reps

De Afslank Receptenbijbel

Het maakt niet uit of je cardio doet, krachttraining of een andere vorm van lichaamsbeweging; als je wilt afvallen dan is ook je voeding van belang. En de Afslank Receptenbijbel is volgens velen enorm handig om dat in orde te krijgen. Het uitgebreide boek helpt je stap-voor-stap, om voorgoed gedag te zeggen tegen de kilo's. Je kunt dit programma via de onderstaande link bekijken:

Bekijk de Afslank Receptenbijbel
Laad meer artikelen
Laad meer door Redactie
Laad meer in Artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk ook

Groeit de spiermassa niet? Stop met deze 5 beginnersfouten

Hoeveel mensen ken je die al jaren trainen maar waarvan dit niet te zien is aan het lichaa…