Disclaimer

Als je op zoek bent naar diepgaande kennis en praktische inzichten in krachttraining, dan ben je bij Beyond Failure op de juiste plek. Sinds onze oprichting in 2014 schrijven we met passie over het opbouwen van kracht en het overwinnen van trainingstegenslagen. We willen je echter duidelijk maken dat de informatie op onze website uitsluitend bedoeld is voor algemene informatieve doeleinden.

Wij streven ernaar om je van accurate en actuele informatie te voorzien, maar we kunnen niet garanderen dat onze artikelen altijd de meest recente onderzoeken of gegevens bevatten. De wereld van krachttraining is dynamisch en constant in ontwikkeling, dus het is mogelijk dat sommige inhoud na verloop van tijd verouderd of minder relevant is.

Jouw gebruik van de informatie op onze website is volledig op eigen risico. Beyond Failure is niet verantwoordelijk voor enige vorm van letsel of schade die je zou kunnen oplopen door het toepassen van de technieken of adviezen die hier worden gedeeld. We raden je aan om altijd professioneel medisch advies in te winnen voordat je een nieuw trainingsprogramma start, vooral als je een bestaande gezondheidsconditie hebt of onzeker bent over jouw gezondheid.

Onthoud dat je verantwoordelijk bent voor je eigen lichaam en gezondheid. Ga zorgvuldig om met de adviezen die je online vindt, en onthoud dat wat werkt voor de een, niet per se werkt voor de ander. We zijn niet aansprakelijk voor de interpretatie of het gebruik van de informatie die je hier vindt.

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor fouten, weglatingen of tegenstrijdige informatie op onze website. En hoewel we onze community aanmoedigen om ervaringen te delen, is Beyond Failure niet aansprakelijk voor de meningen en adviezen uitgedrukt door individuele gebruikers in de reacties of forums.

Neem de informatie die je hier vindt als een startpunt voor jouw eigen onderzoek en besluitvorming. Beyond Failure is jouw mede-krachtsporter, niet je dokter. We zijn hier om te informeren, te inspireren en te ondersteunen, maar de uitvoering en resultaten hangen van jou af.

Het perfecte lichaam

Klaar om het lichaam van je dromen te bouwen? Effectief je vetpercentage verlagen voor een strakker en mooier gevormd lichaam met meer definitie? Het is mogelijk.