Over ons

Welkom bij Beyond Failure, de thuisbasis voor iedereen die geïnteresseerd is in het echte werk achter krachttraining. We zijn een toegewijd team dat sinds 2014 hulpartikelen schrijft om jouw vragen over fitness te beantwoorden, uitleg te geven over complexe concepten en licht te werpen op de methodes die werken (en die dat niet doen). Dagelijks zijn we in de weer om onze lezers te voorzien van de laatste inzichten uit de krachttrainingwereld.

Inhoud van deze pagina

Daan

Daan is niet alleen een enthousiasteling met een passie voor de sport, hij is ook een expert met een grondige achtergrond in Sportwetenschappen. Hij transformeerde zichzelf van een magere tiener naar een ervaren krachtsporter en nu zet hij zich in om jou te helpen hetzelfde te doen. Zijn pad was bezaaid met vallen en opstaan, en deze ervaringen maken hem een authentieke gids op Beyondfailure.nl.

Dirk

Dirk heeft zich van een doe-het-zelver in de achtertuin ontpopt tot een gediplomeerde krachttrainer met een Bachelor in Bewegingswetenschappen. Zijn leven ademt krachttraining, en hij is altijd bereid om zijn kennis en kracht te delen met wie maar wil leren. Hij ziet obstakels als opstapjes naar succes en deelt deze filosofie graag met jou.

Mulder

Mulder, met bijna twee decennia aan ervaring, weet hoe hij gewichten en woorden met gelijke kracht moet hanteren. Zijn benadering van krachttraining is breed en diepgaand – het beslaat zowel de theorie als de praktijk van wat het betekent om echt sterk te zijn. Hij is de mentor die je inspireert om niet alleen je lichaam, maar ook je geest te trainen.

Bij Beyond Failure geloven we dat de kracht om te slagen in elk individu zit. Onze schrijvers – Daan, Dirk en Mulder – zijn levende bewijzen dat falen slechts het begin is van een sterkere versie van jezelf. Duik in onze artikelen en ontdek hoe je jouw eigen grenzen kunt verleggen, zowel binnen als buiten de sportschool.

Het perfecte lichaam

Klaar om het lichaam van je dromen te bouwen? Effectief je vetpercentage verlagen voor een strakker en mooier gevormd lichaam met meer definitie? Het is mogelijk.

Laatste berichten